mytaxi - The Taxi App

mytaxi - The Taxi App 5.0.5

Bestel en betaal een taxi met je smartphone

mytaxi - The Taxi App is een Android-applicatie waarmee je eenvoudig met je telefoon een taxi bestelt en betaalt. Daarnaast is het mogelijk een catalogus van je favoriete chauffeurs aan te leggen. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Uitstekende prestaties
  • Eenvoudig betalen
  • Mogelijkheid om je reservering aan te passen
  • Real-time informatie
  • Snelle registratie

TEGEN

  • Slechts beschikbaar in enkele steden
  • Enkele bugs

Uitmuntend
8

mytaxi - The Taxi App is een Android-applicatie waarmee je eenvoudig met je telefoon een taxi bestelt en betaalt. Daarnaast is het mogelijk een catalogus van je favoriete chauffeurs aan te leggen.

Reserveer en betaal je taxi

mytaxi - The Taxi App is erg handig om overal een taxi te bestellen, zonder dat je contant geld op zak hebt.

Meld je aan bij mytaxi, geef je locatie door én je bestemming, zeg hoe laat je wilt dat de taxi komt en mytaxi gaat voor je aan de slag. Als je bestelling is doorgegeven, krijg je informatie over de bestuurder (foto, naam, telefoonnummer, etc.) te zien.

Vervolgens zie je in real-time waar je chauffeur zich bevindt en krijg je een notificatie als de taxi er bijna is, zodat je meteen klaar staat.

Om te betalen zijn er verschillende mogelijkheden. Heb je cash op zak, dan kun je ook gewoon contact betalen. Geen geld bij je? Dan betaal je via de app. Je koppelt mytaxi aan een creditcard of PayPal-rekening. Bij het betalen is het ook mogelijk fooi te geven (5, 10 of 15 procent).

Om de beveiliging van de betalingen te garanderen, moet je bij elke betaling een pincode invoeren. Is de rit afgelopen, dan beoordeel je zowel de auto als de chauffeur. Tevreden? Dan sla je ze op in je lijst met favorieten. Beoordelingen van andere gebruikers zijn ook te zien.

Erg gebruiksvriendelijk

mytaxi - The Taxi App is erg gebruiksvriendelijk. We ontdekten echter een paar kleine foutjes - zo is het niet mogelijk om een foto bij je eigen profiel te uploaden, maar over het algemeen doet de app het uitstekend.

Een goed idee met ruimte voor verbetering

Na onze test waren we erg tevreden over de prestaties van mytaxi - The Taxi App. De app is betrouwbaar, snel en gebruiksvriendelijk. Toch is er ruimte voor verbetering. Er zijn nog maar weinig steden waarin mytaxi werkt en ook zijn er nog weinig taxidiensten aan de app verbonden. Als dit wordt aangepast, dan is mytaxi een absolute aanrader.

mytaxi - The Taxi App

Download

mytaxi - The Taxi App 5.0.5